20.3 C
София
събота, 1 октомври 2022 г.

Човек на Мая Манолова е новият собственик на „подпорната стена“ на Алепу

Стоян Василев, снимка Фейсбук

Бизнесменът с политически амбиции от Приморско Стоян Василев е новият собственик на т.нар. „подпорна стена“ на Алепу, похвали се самият той на извънредна пресконференция в столицата днес, съобщи zonanews.
Той е брат на Здравко Василев – първия победител в „Биг Брадър“. По-интересното е, че самият Здравко Василев беше трeти в листата на „Изправи се! Мутри вън!“ на Мая Манолова в Бургас. Самата Манолова проведе няколко пърформанса в характерния си невротичен стил, за да разобличава този строеж в защитената местност „Алепу“, и оттам призоваваше премиера Бойко Борисов „да дойде с багер, защото конструкцията трябва да бъде разрушена“.

Снимка Интернет

Стоян Василев е купил дъщерната фирма на „Главболгарстрой“ – „ГБС Турс“ ЕАД, която притежава правата за комплекса. От компанията потвърдиха за сделката. Стоян Василев е настоящ общински съветник в Общинския съвет на Приморско. Той бе кандидат-кмет през 2019 година и дори стигна до балотаж. Василев е бизнесмен с интереси в сферата на туризма и ресторантьорството. Стоян Василев обяви, че сделката е извършена вчера, но все още не е вписана в Търговския регистър. Фирмата щяла да бъде преименувана на „Блек сий фемили резидънс“.

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html