петък, 26 април 2024 г.

Манолова се кандидатира за сценарист при Слави?

кадър бТВ

Кандидатура не на шега за сценарист в шоу програмите на телевизията на Слави Трифонов демонстрира пред бТВ съпредседателката на парламентарната група на „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова.

Манолова няма да подава оставка от комисията, която оглавява в Народното събрание, не счита че „Бойко-разбойко“ може да й иска оставка. Вчера на извънредната пресконференция ГЕРБ поиска оставка на Манолова заради нахлуването й в офисите на държавната компания „Булгартрансгаз“.

Гласовитата депутатка е председател на временната парламентарна комисия, която проверява за злоупотреби и нарушения в управлението на държавата в последните 10 години.

ГЕРБ реагира истерично на проверката в „Булгартрансгаз“ и това навява единствено и само усещане, че тези хора са гузни, че има какво да крият, каза Манолова.

„От дружеството бяха информирали секретариата на комисията, че не са в състояние да представят исканите документи в електронен вид, нямали възможност да ги сканират, ставало въпрос за хиляди документи. Имахме среща с изпълнителния директор в 16 ч. После се оказа, че той спешно отишъл на среща при министъра на енергетиката и не може да представи документите и на хартия“, обясни Манолова.

Какъв беше проблемът ръководството на дружеството да кажат, че два дни след дадения от комисията срок ще предоставят документите, оправда се съпредседателката на ПГ на  „Изправи се! Мутри вън!“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html