петък, 29 март 2024 г.

Русофилът Малинов: Горд съм, че в нашите листи има ченгета

„Аз не се срамувам и не се притеснявам от присъствието на агенти на ДС и военното разузнаване в нашите листи. Напротив – гордея се. Защото сътрудниците на ДС служеха на своя народ и на своята държава. Работейки за ДС, те са изпълнявали свой патриотичен дълг и всеки опит да им се вмени престъпно или компрометиращо минало е израз на криворазбрана лоялност към една нова епоха, която носи на хората повече страдания, отколкото удовлетворение и перспективи“. 

Руският президент Владимир Путин награди с орден „Дружба“ обвинения в шпионаж в полза на Русия Николай Малинов на церемония в Кремъл по случай руския Ден на народното единство, Снимка Интернет

Това изтъква в свое изявление лидерът на русофилската партия Николай Малинов. В листите на „Възраждане на Отечеството“ се оказаха девет лица, свързани с тоталитарните репресивни служби. Темата стана отново популярна, след като преди дни Комисията по досиетата обяви в кои листи на партиите има агенти. Според Малинов социалистическата държава била справедлива, а да и служиш, означавало да служиш на своя народ.

Русофилът обяснява, че най-страшно е да загубиш честата си, но това не се отнасяло за агентите на ДС, защото съвременният патриотизъм и любов към отечеството означавали любов към Русия.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html