вторник, 16 април 2024 г.

Феновете на „Ботев“ без коледен подарък, Зингаревич се отказва

Зингаревич по време на посещението си в Пловдив

Руският бизнесмен Антон Зингаревич оповести изключително неприятна новина за всички фенове на „Ботев“ Пловдив. Привържениците се надяваха милиардерът да спаси финансово „канарчетата“, които се намират в изключително тежко състояние. Зингаревич обяви чрез специална декларация на официалния сайт на клуба, че замразява преговорите за придобиване на акциите на пловдивчани. Той обвини членовете на „Сдружение Ботев Пловдив“ за действията им в последните дни.

ДЕКЛАРАЦИЯТА НА АНТОН ЗИНГАРЕВИЧ

За да избегнем още спекулации по темата „Ботев“ Пловдив, призоваваме феновете, медиите и обществеността да се информират за тази сложна текуща процедура и разговори на различни нива от официалния сайт на ПФК „Ботев“ Пловдив.

1. Благодарим на Община Пловдив за пълното разбиране и оказано съдействие относно цялостната информация за бъдещото изграждане на стадион „Христо Ботев“. Както и за неговото евентуално управление с грижата на добри стопани.

2. Благодарим на всички фирми, с които проведохме разговори и тяхната готовност да сключим бъдещи рекламни договори.

3. Благодарим и на хората, които бяха с нас през цялото това време – искрени и честни, и ни оказаха пълно съдействие по всички въпроси, водени единствено от любовта си към Ботев.

4. Искаме да благодарим и на всички фенове и фенски организации, които изразиха своята подкрепа за нашето бъдещо управление.

За да се добие мажоритарният пакет акции от ПФК „Ботев“ Пловдив, в продължение на близо 4 месеца ние изградихме нашата мрежа от специалисти, включващи финансисти, юристи, спортни анализатори, като искахме да бъдем максимално информирани с реалната обстановка във футболния клуб.

„Ботев“ Пловдив остава без нов собственик за момента

Останахме изключително доволни след решението на членовете на УС на Сдружение Ботев Пловдив за това, че повече от 80% са ни подкрепили в нашето намерение и желание да инвестираме в ПФК Ботев Пловдив.

Държим да отбележим, че в последните дни членове на борда на УС на Сдружение Ботев предприеха действия, несъгласувани с нас и против нашия имидж. А именно:

– Пращане на имейли на адреси, нямащи нищо общо с моята дейност, целящи неетичен начин за водене на бизнес преговори.

– Пускане на информация пред медиите относно назначаване на хора в бъдещия борд на директорите.

– Непрофесионалното поведение на член от УС на Сдружение Ботев Пловдив, позволяващ си да пише и дава предложения в разрез с нашите разговори на нашия екип от юристи

– Днес за пореден път получихме официален имейл от УС на Сдружение Ботев Пловдив със съответните изисквания, като една от тях е отново за придобиване на 10% от акциите, което предполагам е продиктувано от желанието на самите членове, съгласувано с техните финансисти и юристи.

Пишем това обръщение до всички привърженици и симпатизанти на ПФК Ботев Пловдив водени от позицията си да има яснота и прозрачност относно водените преговори.

Категорично заявяваме, че към този момент, получавайки това отношение, ние сме поставени в позиция да замразим бъдещите си преговори за придобиване на мажоритарния пакет акции и инвестиции в ПФК Ботев Пловдив.

Пожелаваме весели и светли празници на всички ботевисти.

С уважение,

Антон Зингаревич

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html