петък, 26 април 2024 г.

Хаджигенов: Обединението с Мая Манолова е кочина

 

„Приятелски огън“ от Отровното трио в посока всички други протестни лидери се изсипа в четвъртък,  пише tribune.bg. Един от триото – Николай Хаджигенов, сравни обединяването с Мая Манолова с „кочина“ и обясни, че „действителността е това. Харесва ни, не ни харесва, това е – кочина е. Единственият начин е да се окаляме“. Тя била последната, която поканили, но единствената, която се е съгласила.

 Ето какво още каза Николай Хаджигенов:

„Слави каза „не“. Христо Иванов каза „не“. Какво очаквате да направим? Да стоим отстрани и да викаме, че всички са скапаняци, и следващите 30 години да получим същото? Възможностите са крайно ограничени и правим единственото, което е възможно. Това е единствената възможност гражданите да бъдат представени. Сигурно не е много красиво.

Какво очакваме – всичко да е рози? Ами няма как.“ „Манолова показа, че еволюира политически. Готова е да служи на избирателите си. Няма друг действащ политик с подобна дълга и цветна история… Манолова не е предлагала Пеевски. Всички мълчаха. Тя извади топки и каза, че тя го е предложила. Естествено, че тя го е подкрепила. Но като си говорим за идейна чистота – какво правим с другите?

Христо Иванов каза, че ще прави правосъдна реформа, за да влезе в правителството на ГЕРБ. Каква изненада – това не се случи. Правим каквото е възможно. Идеята ни не е да се продадем. Ако беше така, за 116 дни получихме всевъзможни предложения. Целим промяна. Това е единственият начин. И на мен не ми харесва. Но виждам Манолова като инструмент. Нарекох я „крива щанга“.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html