четвъртък, 25 април 2024 г.

Слави финтира публиката, че нямало да прави коалиции

Шоуменът и настоящ политик Станислав Трифонов, който създаде своя партия с името „Има такъв народ,“ бързо е усвоил триковете на колегите си от политическата класа. Новоизлюпеният лидер, на когото социолозите предричат около 16-17% електорална подкрепа на следващите парламентарни избори през пролетта на 2021, пусна по пързалката всички. Той обяви официално във фейсбук страницата си, че щял да се явява сам на вота и нямало да се коалира с никого. „В последните дни виждам, че името на партия „Има такъв народ“ и моето име се спрягат като участници в какви ли не предизборни коалиции. Затова искам най-безапелационно да кажа следното:Партия „Има такъв народ“ ще се яви сама на изборите“, написа Трифонов.
От свои изключително сигурни източници anteni.bg научи, че това изявление на Трифонов е за заблуда на противниците. Ръководството на „Има такъв народ“ е завършило преговорите си с движението на Мая Манолова „Изправи се бг“, както е и в изключително напреднали преговори с Отровното трио, което беше основен организатор на протестите срещу правителството на ГЕРБ и Обединените патриоти.
Твърде вероятно е партията на Трифонов в действителност да участва сама на изборите, но договорката за общи действия в парламента със споменатите по-горе партньори е желязна. Това означава, че тези, които ще гласуват за „Има такъв народ“, са изпратени за зелен хайвер и в резултат от вота си ще получат партньори като Манолова, адвокат Хаджигенов, Бабикян и Минеков.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html