петък, 29 март 2024 г.

Ивелин Попов към Лечков: Дане-Какадуто, пак се изказваш неподготвен!

Бившият капитан на България Ивелин Попов пусна интересна снимка в своя Instagram профил.

Попето, който има 90 мача и 16 попадения с фланелката на националния отбор, публикува птицата какаду и приложи текст: „Дане-Какадуто, пак се изказваш неподготвен”, отбелязвайки и профила на националния ни отбор по футбол.

Постът на Попето дойде малко, след като Йордан Лечков го нападна по-рано през деня, твърдейки, че той не е изиграл „един смислен мач“ за националния ни тим в хода на кариерата си.

„Cлeд кaтo футбoлът мoжe бeз Мaрaдoнa и Лeчкoв, мoжe и бeз Ивeлин Пoпoв, кaктo e виднo. C кaквo щeшe дa бъдe прoмeнeнo вcичкo тoвa? Кoлкoто и да ви e cимпaтичeн Ивeлин Пoпoв. Зaщoтo cпoмeнaхтe нeгo. C кaквo дoпринece? Дa ce ceтим зa eдин мaч или квaлификaция. Зaщoтo caмитe футбoлиcти игрaят. Зaщo aз трябвa дa пoeмaм нeгaтивa, чe oтбoрът нe ce e клacирaл“, обяви Лeчкoв.

„Не смятам, че управлението на българския футбол е на автопилот. Миналата година е гласуван бюджета на съюза и се продължава работата по програма“, каза още гениалният халф.

Конгресът на Българския футболен съюз, предвиден за 11 декември, няма да се състои. На него трябваше да бъде избран новия президент на футболната ни централа.

Лечков не вижда нищо лошо да има кандидати за поста, но обясни, че трябва да се види какви са програмите им и какво е различното, което се предлага.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html