сряда, 24 април 2024 г.

Глобиха Сираков с 5000 лв. за „абсолютен негодник“

Дисциплинарната комисия към БФС глоби солено мажоритарния собственик на „Левски“ Наско Сираков. Той ще трябва да плати 5000 лева за думите си към председателя на съдийската комисия Костадин Стоичков.

Сираков неколкократно го нарече „абсолютен негодник“ в интервю пред БНР. Изказването му беше израз на недоволство срещу думите на Стоичков, че „Левски“ няма причина да се оплаква от съдиите, след като в два мача е имало грешки в полза на сините.

Наказанието идва след сезиране на комисията по етика и феърплей.

„С всеки изминал мач се убеждавам, че това са едни абсолютни негодници. А най-голям от тях е този, който сега изпълнява ролята шеф на съдиите. Този абсолютен негодник трябва незабавно да се махне от тази длъжност и да изчезне от футбола. Той миналата седмица обяснява с цялото си нахалство как „Левски“ два мача е облагодетелстван от съдиите. Този абсолютен негодник по най-бързия начин трябва да изчезне от футбола“, заяви Сираков в средата на октомври.

Факт е, че в последните седмици много клубове се оплакаха от съдийството, а БФС размаха пръст пред реферите с настояване да са по-внимателни.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html