16.4 C
София
събота, 1 октомври 2022 г.

Принц Хари и съпругата му Меган влизат в риалити шоу на Netflix

Британският принц Хари и съпругата му Меган ще станат герои на риалити шоу на Netflix, съобщават в. „Сън“ и БТА. В началото на месеца стана известно, че кралската двойка е сключила договор за документални и художествени филми, както и за детски програми на стойност 112 милиона британски лири. Първоначалното внушение беше, че те ще работят само зад камера, но се оказва, че Меган иска зрителите да видят каква е в действителност. Затова семейството се е съгласило да ги снимат три месеца за риалити шоу, въпреки че преди се оплакваха от медиите, които надничат в живота им.

Меган Маркъл и принц Хари нарушиха „телевизионното мълчание”

Все още не е известно дали Хари и Меган ще пуснат телевизионен екип в дома си в Санта Барбара. „По-голямата част от документалната серия ще е за филантропската им дейност, а не какво правят у дома”, каза неназован източник. И допълни: „Но погледът ще е отблизо и Меган се надява зрителите да видят каква е в действителност“.

„Казаха, че отиват в Калифорния за повече дискретност, затова всичко изглежда доста лицемерно“, коментира Ингрид Сюард, главен редактор на монархическото списание „Меджъсти“.

Други са по-толерантни и признават, че подобно предаване ще заинтригува зрителите. А и големите хитове на Netflix са риалити предаванията и затова подобна серия има смисъл.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html