20.3 C
София
събота, 1 октомври 2022 г.

Димитър Данчев: Изборите в БСП бяха честни

Димитър Данчев. Снимка: БГНЕС

„На изборите за лидер на БСП участваха над две трети от членовете на партията. Те не бяха проведени от ръководството на партията, а от местните структури, които сами проведоха изборния ден и направиха преброяването. Ако някой има съмнения, че вотът е бил манипулиран, считам това за сериозна обида към структурите на партията”.

Това заяви депутатът от БСП Димитър Данчев пред „Нова“. Той добави:

„Резултатите от вота показват, че членовете на партията подкрепят решенията на г-жа Нинова и водената от нея политика, която не дава почва на задкулисието в партията.”

Според Данчев резултатът от вчерашния вот е показателен и за това, че членовете на партията не обръщат внимание на опитите за разпалване на вътрешнопартийни интриги. „Те показаха, че БСП стои на една много здрава и солидна основа”, категоричен бе Данчев.

„В партията винаги е имало противоборство на различни мнения. Това показва, че демокрацията в БСП е жива. С изборите от събота за пореден път се наредихме до модерните европейски партии, които се водят единствено от интересите и очакванията на своите симпатизанти“, каза още депутатът от БСП.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html