сряда, 24 април 2024 г.

„Твенте“ следи звезда на „Левски“

БОРИС СПАСОВ

„Твенте“ проявява интерес към футболиста на „Левски“ Стайн Спиерингс, твърдят в Нидерландия. Новината е била потвърдена от техническия директор Ян Стреер пред журналиста от местното издание De Ballen Verstand – Леон тен Воорде.

Първодивизионният клуб търси халф. Начело в списъка е Тярон Шери. Той е юноша на тима, но в момента играе за израелския „Макаби“ (Хайфа), където получава огромна заплата. На този етап „Твенте“ не може да си го позволи, разкрил Стреер.

Друг играч, който клубът наблюдава е именно Спиерингс. Футболистът обаче има договор за три години с „Левски“ и нидерландците трябва да платят трансферна сума за него.

Радослав Цонев пък е много близо до преминаване от „Лече“ на „Герена“, пише италианското издание sololecce.it. Според медията трансферът му в „Левски“ е въпрос на часове.

Брат му Борислав Цонев вече подписа договор с тима на Георги Тодоров, като халфът може да дебютира повторно за столичани срещу Етър в неделя.

Ради ще напусне Саленто след 53 мача с „Лече“, в които записа 6 гола и 4 асистенции. Той пристигна в тима през 2016-а и бе преотстъпван на „Витербезе“ и „Монополи“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html