четвъртък, 25 април 2024 г.

Отровното трио поиска още протести

След хаоса и войната, развихрила се на жълтите павета през нощта между организирани групи от провокатори и полицията, така нареченото Отровно трио призова за подновяване на протестите.  Според организаторите Арман Бабикян, адвокат Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков натискът за оставка на правителството и главния прокурор Иван Гешев трябва да продължи.

Междувременно все още не са изчислени щетите в центъра на София след нощните ексцесии, за които се подозира, че са организирани и платени от укриващия се в Дубай обвиняем олигарх Васил Божков. Десетки полицаи и граждани са пострадали от сблъсъците, при които групи от агресивни момчета подложиха на канонада от бомбички, камъни и всевъзможни предмети полицията и жандармерията. Според експерти бомбичките са абсолютно същите, каквито агитките използват при футболни мачове. Все още не са изчислени щетите от вандалщината.

Хигиенитски от столичната чистота дълго почистваха боклуците от нощта на сблъсъците. Изровена са много от жълтите павета пред служебния вход на президетнтската администрация.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html