петък, 26 април 2024 г.

Георги Тодоров: Трябват ни нови

Нуждаем от нови хора, особено в отбрана. Виждате Матео Стаматов игра като защитник, а той е по-офанзивен играч, но днес се справи добре“, обясни треньорът на „Левски“ Георги Тодоров след равенството с „Арда“ (Кърджали) в мач от втория кръг на efbet Лига. „Сините“ завършиха 1:1, като доиграха срещата и с човек по-малко.

„Робърта можеше да вкара, но това е положението. Аз съм от хората, които се стремят да имат психологически контрол, но това е характер. Дано да възмъжеят момчетата. Във всички случаи с човек по-малко изпитвахме трудности, но пък за сметка на това съм доволен, че проявиха характер.

Трябва време, за да се сработят всички, но започнахме много притеснено и с много грешки в защита и средата на терена. Няма повод да се притесняват момчетата, тренират страхотно и рано или късно ще има резултат“, каза още наставникът.

За нови попълнения говори и капитанът Николай Михайлов, който игра в изцяло черен екип в памет на дядо си Бисер Михайлов, който в четвъртък почина от инфаркт.

„Равенството не ме радва, защото трябва да побеждаваме. Това е в ДНК-то на „Левски“. Трябва да работим с младите футболисти. Вижда се, че имат психологически проблем. Вижда се, че на някои места ни трябва попълнения, нямаме ротации – виждате в Арда какви футболисти влизат. На фона на играта една точка тук, не е толкова зле“, добави коментира стражът.

„Тежко е за мен и за моето семейството загубата на дядо ми. Трябва да продължим напред и дано да е на по-добро място. Ще ни липсва“, завърши Ники.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html