четвъртък, 25 април 2024 г.

Цанко Стоичков: Може и 5 лева да са, но ще даря на „Левски“!

Братът на Христо Стоичков – Цанко, заяви пред „Антени“, че ще дари някаква сума на любимия си „Левски“, който е в незавидно финансово състояние и може всеки момент да фалира. „Аз обичам „Левски“, левскар съм и ще помогна на този велик клуб. Може да не съм богат и често да изпадам в материално затруднение, но се чувствам длъжен да помогна в този тежък период. И 5, и 10, и 20 лева да са, но ще даря от сърце“, обяви емоционално Цанко Стоичков.

Цанко Стоичков, който живее в сянката на Христо Стоичков, отдавна е в сложни отношения с брат си. Някои смятат, че по-малкият от рода Стоичкови напук на знаменития си батко демонстрира привързаност към „Левски“, но самият Цанко казва, че обича „сините“ от сърце.

Публична тайна е, че Христо Стоичков не помага на семейството си. Майка му Пенка, сестра му и брат му живеят повече от скромно при материалните възможности на Камата. „Христо отдавна го играе послушен зет и помага много повече на тъща си, отколкото на кръвните си роднини“, казват негови приятели.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html